Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


SPM Matematik play online

Free play online SPM Matematik APK

SPM Matematik

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

SCREENSHOTS

 

DESCRIPTION

Play this online game named SPM Matematik.

Aplikasi SPM Matematik ini bertujuan untuk membantu pelajar-pelajar atau calon-calon menghadapi peperiksaan Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM). Ia dapat memberikan latihan atau latih tubi bagi menghadapi peperiksaan sebenar SPM. Ini seterusnya dapat membantu calon untuk mencapai matlamat dalam mendapat kecemerlangan dalam subjek tersebut dan peperiksaan SPM.


Pembangunan aplikasi mudahalih Teach MySelf menekankan kepada aspek kualiti dan keberkesanan aplikasi dalam membantu calon-calon SPM dalam persediaan mereka untuk menghadapi peperiksaan SPM. Antaramuka aplikasi yang ringkas dan mudah dikendalikan membuatkan pengguna aplikasi mendapat mengulangkaji soalan peperiksaan dengan berkesan. Setakat ini produk Teach MySelf hanya menumpukan kepada struktur aplikasi yang berasaskan soalan objektif dan subjektif. Namun demikian, melalui perancangan jangka panjang yang telah pun dibuat dan dengan pembangunan aplikasi yang berterusan MobielBeans ingin memajukan struktur aplikasi Teach MySelf yang berasaskan rangka kerja dan nota rujukan untuk memenuhi keperluan rujukan dan latihan peperiksaan calon-calon SPM.


Aplikasi mudahalih Teach Myself (Free Edition) boleh dimuat turun secara percuma. Pihak MobielBeans mengucapkan ribuan terima kasih kerana memilih dan menggunakan produk kami. Diharap calon-calon dapat memperolehi kecemerlangan dalam peperiksaan SPM.

"Ulangkaji SPM Bila-Bila Masa dan Di Mana Jua"


Info Aplikasi:

SPM Matematik v1.0 (Beta)
*Aplikasi ini masih serba kekurangan dan banyak butiran atau fungsi yang masih dalam pembangunan. Kerjasama maklumbalas mengenai aplikasi ini amat diperlukan untuk membolehkan kami memperbaiki dan menambah fungsi yang diperlukan. Pihak kami amat mengalu-alukan sebagai komen atau pendapat untuk memperbaiki aplikasi ini. Sekian, terima kasih.

Updates:

- Manual Pengguna (User Manual)

 

 

SPM Matematik from UptoPlay.net


Page navigation: