Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


Mijn Ziggo play online

Play Mijn Ziggo APK

Mijn Ziggo

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game Mijn Ziggo.

Alle Ziggo service op zak

De snelste toegang tot Ziggo op je mobiel

Even snel je factuur bekijken, of zelfs direct betalen? Je nieuwe telefoonnummer of verhuizing doorgeven? Wifispots instellen? Of opzoeken hoe je alles uit je modem of mediabox haalt? Dat doe je voortaan in de Mijn Ziggo app. Snel, makkelijk en wanneer het je het beste uitkomt.

Makkelijk en snel, want je hoeft niet meer naar de website voor Mijn Ziggo of de klantenservice. Je installeert gewoon de Mijn Ziggo app op je smartphone of tablet. Er is een versie voor iOS en Android.

Log n keer in en je hebt voortaan alle service van Ziggo bij de hand. Dag en nacht, wanneer het je uitkomt. Je vindt er niet alleen informatie over je abonnement; de app helpt je ook verder met je vragen over Ziggo diensten en producten.
Welke opties heeft de Mijn Ziggo app?

Facturen inzien
Facturen betalen
Hulp bij instellen apparaten
Problemen oplossen
Verhuizing doorgeven
Contact met Ziggo

Door toegang tot de dienst te krijgen stemt u ermee in dat wij uw persoonsgegevens kunnen verwerken conform ons privacy beleid (ziggo.nl/privacy). Door toegang tot de dienst te krijgen, erkent u en stemt u ermee in dat we het gebruik van de dienst mogen meten en/of traceren. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over uw privacy en ons gebruik van uw persoonsgegevens.
Enjoy with UptoPlay the online game Mijn Ziggo.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: Ziggo B.V.


Page navigation: