Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


mesim.site play online

Play mesim.site APK

mesim.site

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game mesim.site.

Teste per provimet e shtetit apo te quajtura ndrryshe licenca ne fushat e meposhtme:
Provimi i specializimit Mjekesi e pergjithshme
Privimi i Shtetit ne Mesuesi (Pedagogji)
Mjekesi e pergjithshme
Stomatologji
Infermieri
Teknik laboratori
Teknik Imazheri
Mami
Farmaci
Fizioterapi
Enjoy with UptoPlay the online game mesim.site.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: Ervis Lilaj

Genre: Education

App version: 6.2.2

App size: 63M

Comments:

A mund të shtoni edhe pyetjet e gjuhës Angleze ju lutem?

A mund ti ngarkoni dhe testet e gjuhes angleze ju lutem?

Rezultatet jan te mira me perdorimin e ketij aplikacioni.

Good app.

Pse nuk punon pasi e shkarkon si program'


Page navigation: