Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


Buma Setlijsten play online

Play Buma Setlijsten APK

Buma Setlijsten

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game Buma Setlijsten.

Door de Buma Setlijsten App kun je altijd en overal setlijsten aanleveren. Het aanleveren van een setlijst kost niets, maar zorgt ervoor dat de schrijvers van de liedjes die door jou worden gespeeld betaald krijgen voor hun werk.
Treed je op met liedjes die je zelf hebt geschreven? Dan kun je dat aangeven bij Mijn setlijsten. Zijn de door jou geschreven liedjes door iemand anders uitgevoerd? Dan kun je dat aangeven bij Mijn titels (uitgevoerd door anderen).
Als je lid bent van Buma/Stemra kun je vanaf nu inloggen met dezelfde gegevens voor mijn.bumastemra.nl. Dat is wel zo handig.
De vernieuwde app maakt gebruik van opslag in de cloud. Je setlijsten blijven voortaan beschikbaar in jouw account, ook als je een nieuwe smartphone koopt. Let op: Je bestaande setlijsten worden niet overgezet naar de vernieuwde app. Die kun je eenmalig in de nieuwe app invoeren waarna je ze voortaan altijd en overal kunt blijven gebruiken.
Heb je liedjes geschreven en zijn die gebruikt door een band of artiest? Dan kun je die opgeven onder Mijn titels (uitgevoerd door anderen). Als je je werken bij ons hebt aangemeld vind je deze in de app terug.
Een venue / locatie van optreden is vanaf nu makkelijker in de app te vinden. Dat scheelt je tijd en werk.

Verzend je setlijst direct naar Buma. Je zorgt er op deze manier voor dat jouw werken gekoppeld worden met jouw gegevens in de Buma database, of dat jouw gespeelde liedjes gekoppeld worden aan de schrijvers van die liedjes.
De Buma Setlijsten App wordt doorlopend verbeterd. Je ontvangt automatisch een update wanneer een nieuwe versie beschikbaar is.
Enjoy with UptoPlay the online game Buma Setlijsten.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: 4net interactive


Page navigation: