Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


App Alcover play online

Play App Alcover APK

App Alcover

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game App Alcover.

Alcover, a la teva butxaca!

L'Ajuntament d'Alcover ha apostat per aquesta aplicaci mbil per tal de millorar la comunicaci entre el consistori i el ciutad. Per tamb per informar als seus visitants els encants i serveis de la vila i activitats que la fan imprescindible.
Aquesta nova eina que el consistori posa a l'abast del ciutad ofereix una srie de funcionalitats principals:
-Alertes al moment. Notificacions (missatges push), un sistema que permet notificar als usuaris de laplicaci sobre esdeveniments d'una manera instantnia. Aquesta missatges s'utilitzen per informar d'esdeveniments, incidncies (talls d'aigua, per exemple) o informaci en general.
-Incidncies. Una utilitat amb geo-posicionament i captura dimatges, amb la que podrs comunicar des de on estiguis, incidncies de la via pblica dAlcover. Tan senzill com identificar-se, fer una foto i triar a quina rea ho envies, ajudant a millorar el poble. Aquesta eina permetr agilitzar la recepci de les incidncies i tamb la seva posterior soluci.
-Agenda cultural puntualment actualitzada. Descobreix totes les activitats culturals que tofereix el poble dAlcover i no et perdis cap esdeveniment.
-Informaci prctica. Tota la informaci til i imprescindible de serveis, telfons demergncies, equipaments, noticies i molt ms.
-Informaci turstica. El teu company de viatge per els museus, rutes urbanes i dentorn natural geo-posicionades i amb mapes, fira de bandolers i altres espais visitables i encants que no et pots perdre.
- Agutzil Telemtic. Vdeo diari amb que podrs seguir tota l'actualitat de la vila al seu dispositiu mbil grcies al canal de televisi d'Alcover que traspassa les nostres cases i el podem dur a ala butxaca en tot moment.
- Telfons d'inters. Podrs telefonar directament des de l'aplicaci als telfons imprescindibles d'Alcover.
- Xarxes socials. Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest i Web.
- Formulari de contacte amb el consistori.
- 3 idiomes: catal, castell i angls.
Sistema operatiu a partir de Android 4.0
Enjoy with UptoPlay the online game App Alcover.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: Ajuntament d'Alcover


Page navigation: