Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


AltTour Albania play online

Play AltTour Albania APK

AltTour Albania

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game AltTour Albania.

Turizmi terapeutik sht nj form selektive e turizmit me prparsi t konsiderueshme ekonomike. Esht forma e turizmit me efektet m pak negative nga rrethanat e pafavorshme dhe mund t sigurohet gjat nj sezoni dymbdhjet mujor. Krkesa pr turizm llixha n Greqi karakterizohet nga nj sezonalitet i fort, veanrisht n llixhat e mdha. T njjtat prfundime vlejn pr paln shqiptare me karakteristikn kryesore mungesn e shrbimeve moderne dhe t duhura dhe infrastrukturave prkatse.

Projekti rrit turizmin spa duke promovuar burime termike c-b. Pr kt qllim, ajo bazohet kryesisht n Planet Master, Analizn e Vlersimit, Teknikat e Vendosjes s Vendeve dhe ndrtimin e kapaciteteve
Enjoy with UptoPlay the online game AltTour Albania.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: MEDIAPRINT

Recent changes: Projekti rrit turizmin spa duke promovuar burime termike c-b


Page navigation: