Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


Super Ringtone play online

Play Super Ringtone APK

Super Ringtone

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game Super Ringtone.

Daca te-ai plictisit cu tonurile de apel clasice descarca aplicatia Super Ringtone si vei ramane impresionat de bogata coletie de tonuri de apel mereu actualizata la zi! Exista zeci de aplicatii cu tonuri de apel dar nici una nu este actualizata la zi
Aplicatia Super Ringtone are multe genuri muzicale: House,Club,Trance,Foreign,Romanian,Ringtone Funny, Ringtone SMS,Oldies 80'-90',Latino,Pop,Dance,Hip-Hop,Rock,Top 100 Hits, Top 10 Shazam ,Games,Movie,Dubstep,Blues,Soneri, Efecte Sonore la cea mai inalta calitate !Update in fiecare zi ,totul gratuit!
Super Ringtone este cunoscuta pentru calitatea si diversitatea tonurilor de apel. Asculta si descarca tonurile de apel cele mai cunoscute in Europa si in intreaga lume.
Aplicatia permite sa downloadezi Tonul de Apel in telefon sa setezi ca si Ton de Apel,Notificare,Alarma sau atribui la persoanele de contact.
Poti seta Widget pe ecranul de start la telefon.Interfata usor de utilizat doar din cateva atingeri ai pe telefon cele mai populare tonuri de apel !
Ne puteti contacta daca aveti intrebari sau sugestii la adresa de email : [email protected]
Compatibil cu 99 % telefoanele mobile cu platforma android.
Aplicatia Super Ringtone este oferita gratuit !
Enjoy with UptoPlay the online game Super Ringtone.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: Ton De Apel

Recent changes: Au fost rezolvate problemele ce apareau in momentul descarcarii sau a setarii ca si ringtone a unei melodii.


Page navigation: