Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


PGV Veenendaal play online

Play PGV Veenendaal APK

PGV Veenendaal

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game PGV Veenendaal.

Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficint de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Voor de hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij ons slimme groepensysteem ontvangt iedereen de informatie die voor hen relevant is. Koppel hem aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Enjoy with UptoPlay the online game PGV Veenendaal.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: Protestantse Gemeente Veenendaal

Recent changes: We hebben de weergave van de inhoud van berichten verbeterd.


Page navigation: