Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


Diaspora Shqiptare play online

Play Diaspora Shqiptare APK

Diaspora Shqiptare

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

Play Online

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game Diaspora Shqiptare.

Gazeta Diaspora Shqiptare sht nj projekt i financuar nga qeveria e Konfederats s Zvicrs. Ajo i dedikohet informimit profesional pr komunitetet shqiptare n Diaspor.
Gazeta Diaspora Shqiptare synon t jet nj hapsir e lajmit pr sfidat e migrimit, prvojn dhe realizimet e shqiptarve larg vendlindjes. Qllimi i saj sht vlersimi i opinionit publik t migracionit dhe Diaspors shqiptare si pjes e munguar por gjithmon e pranishme n historin e vjetr dhe t re t shqiptarve.
Enjoy with UptoPlay the online game Diaspora Shqiptare.

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: aplikacione.com


Page navigation: