Ad
EnglishFrenchGermanSpanish
menu option
UptoPlay favicon

UptoPlay favicon


Algemene Onderwijsbond (AOb) play online

Play Algemene Onderwijsbond (AOb) APK

Algemene Onderwijsbond (AOb)

The official app & game

Distributed by UptoPlay

 

SCREENSHOTS

DESCRIPTION

Use UptoPlay to play online the game Algemene Onderwijsbond (AOb).

De AOb-ledenapp is er speciaal voor AOb-leden. Met de app ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws dat in jouw sector speelt. Je kunt er gemakkelijk een vraag stellen aan de medewerkers van het Informatie en Adviescentrum en snel je gegevens wijzigingen. Op deze manier willen we dichtbij onze leden staan en sneller met jou in contact komen.

Relevant voor jou
- Je kunt de app instellen naar jouw voorkeuren. Wanneer je jouw sector of interessegebieden hebt ingesteld, zie je het relevante nieuws op het nieuwsoverzicht en passende bijeenkomsten in de agenda. Zo zorg je ervoor dat je alleen informatie ziet die voor jou nuttig is.

In contact met de AOb
- Het wordt met de app nog makkelijker om in contact te komen met de AOb. In je profiel wijzig je jouw contactgegevens, schoolgegevens en andere voorkeuren zoals nieuwsbrieven die je wilt ontvangen. En via Stel een vraag stel je gemakkelijk, vanuit de app, een vraag aan medewerkers van het Informatie en Adviescentrum. En omdat het profiel in de app gekoppeld is aan jouw lidmaatschap, kunnen de collegas van de AOb gemakkelijk contact met je opnemen om jouw vraag te beantwoorden.

En we blijven innoveren
- De app wordt continue verbeterd en vernieuwd. Zo kunnen we nog beter inspelen op jouw wensen en komen vakbond en werkveld nog dichter bij elkaar te staan.
Enjoy with UptoPlay the online game Algemene Onderwijsbond (AOb).

ADDITIONAL INFORMATION

Developer: Algemene Onderwijsbond


Page navigation: